Vi åker litet färja

13 juli 2011 21:48 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

När jag skulle åka till Visby för Almedalsveckan tyckte Klara att jag lika bra kunde åka färja till Gräsö och jobba. Färja som färja, och ö som ö, liksom. Idag okynnesåkte vi färjan till Gräsö. Det tar bara några minuter och är alldeles gratis och spännande och roligt. Och gula färjor är ju så snygga.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. […] Kerstin tar också med sina barn på små utflykter i öregrundsmiljö. De har till exempel tagit en tur med färjan över till Gräsö, ett riktigt litet äventyr för två barn som normalt inte kommer i kontakt med hav och båtar. Bilder finns här. […]

    Pingback by Enn Kokk » Öregrundssommar — 2011-07-14 17:09 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^