Löjligt

8 oktober 2006 13:18 | Allmänt, Trädgård | Inga kommentarer

Före lunch var jag ut i trädgården och grävde upp potatis och skördade resten av de gula lökarna. Jag hade inte planterat rosenbuskarna och perennerna som jag fick i födelsedagspresent, och när jag ändå var i grävtagen passade jag på att höstgräva i grönsakslandet för att plantera buskarna där. Det gick löjligt enkelt om man jämför med den hopplöst tunga lerjorden på kolonilotten. Jag blir så nöjd varje gång jag tänker på det att jag slet med att lassa ut sand och fin jord i det nyanlagda landet förra hösten. Det var verkligen värt besväret. Nu har jag bara lökväxterna kvar att sätta.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^