Gladaste grabbarna, snyggaste chokladbiten

11 juli 2011 20:03 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Alltså, jag hade ju tänkt blogga från Almedalen, men det var så ruggigt dålig uppkoppling, och jag försökte och försökte ladda upp bilder utan framgång. Och nu känns det rätt passé, men jag har lovat de här glada grabbarna den här bilden. Gabriel Ehrling, Andreas Ericsson och Erik Wagner efter vårt fantastiskt lyckade seminarium ”Engagemang i en digital samtid”, som det kom 170 personer till!

Dessutom får ni se den snyggaste profilchokladen jag sett, som serverades på glassminglet som vi och IOGT-NTO arrangerade samma kväll. Mitt förra jobb var just på IOGT-NTO:s kommunikationsenhet, och jag grämde mig mycket när jag såg chokladen att jag inte hade kommit på den när jag jobbade där…

1 kommentar

  1. Men. Du kan trösta dig med att det nog var rätt svårt att komma på tänket chokladbit med gamla loggan.

    Comment by Lydia — 2011-07-11 20:14 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^