Många prickar, lite sjuk

8 oktober 2006 13:11 | Allmänt | Inga kommentarer

För att citera Anna-Clara Tidholms barnbok Lite sjuk, många prickar är det just nu på Klara. Det är dock det enda symptomet. Hon har 37,8 i temp, knappt någon feber alls för ett barn. Och pigg och glad är hon. Men små små prickar är det precis överallt, till och med i handflatorna och på fotsulorna. Har försökt ringa sjukvårdsrådgivningen, men de säger bara att det är många samtal just nu, försök igen senare. Brukar man inte få knappa in sitt nummer, och så ringer de upp när man står på tur? Är i vilket fall inte orolig för Klaras hälsa så där akut.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^