Inga dagisbarn längre

1 juli 2011 21:27 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Nu har jag hämtat Klara på dagis för sista gången någonsin. Nu är det sommarlov för Viggo och Klara, och i augusti börjar Klara också på Domarringens skola. Här är Klara utanför Tunabackars förskola när vi hade sagt hej då. Hej då, dagis! Jag försökte kalla Klara för sommalovsflicka, men då protesterade hon och sa att hon var en skolflicka nu. Själv har jag inte sommarlov än. Jag ska till Almedalen och jobba nästa vecka. Men barnen ska ha det härligt ute i Öregrund hos mina föräldrar, och om en vecka kommer jag efter.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. Välkomna, både Klara och Viggo – och så småningom Kerstin!

    Comment by Enn Kokk — 2011-07-01 22:39 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^