Det blev ingen konsert

4 oktober 2006 22:18 | Allmänt, Lyssnar på | 1 kommentar

Nu kan ni tycka litet synd om mig. Ikväll skulle jag ha gått på Debaser med Åsa och lyssnat på min brorsa när han spelade i förbandet med Gabriel Munck, och sedan på Mando Diao. Jag har dock varit förkyld sedan i helgen, och har suttit hemma och jobbat måndag och tisdag för att se till att bli frisk till idag. Eftersom jag inte var säker på om jag skulle vara tillräckligt frisk för att gå på konserten hade jag inte förköpt biljett, och idag var det slutsålt. Ingen konsert för mig alltså. Snopet. Men jag är ganska hostig, så jag försöker intala mig att det bara hade varit jobbigt. Jag får nöja mig med att tvätta mig med den väldigt rosa Rock Star Soap från Lush som jag fick i födelsedagspresent från min svägerska Karin.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Vi tycker mycket synd om dig. Vi vet att du sett fram emot att gå på den här spelningen. Hoppas att förkylningen går över snart. Själv sitter jag här med ont i ryggen. Ramlade i trappan utanför lokalen efter Junisträffen i kväll och slog mig rejält i ryggen och huvudet. Inga brutna ben i alla fall. Lite synd om mig också är det nog.

    Comment by Kristina Strömberg — 2006-10-04 23:59 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^