Kaksorter 31-40 och jag är ganska trött

17 juni 2011 8:08 | 50 sorters kakor, Allmänt, Ätbart, Bakning, Bilder | 8 kommentarer

Ett dygn kvar till min systers 50-årskalas. Idag är jag hemma och jobbar och bakar tårtbottnarna under tiden. Ikväll och natt bakar jag de tio sista sorterna. Ni får ursäkta, men jag hinner inte fixa bilderna i rätt storlek nu. Det får vara nog att jag faktiskt har sinnesnärvaro nog att plåta varje kaksort och lägga upp här på bloggen. Och ni som frågat om recept. Vi kan ta det senare va? Här är kaksorterna 31-40: prinsesskorpor, ingefärsrutor, citronrutor, nötkakor, vamlingbokakor, svärmor Ingas kakor, sotarmurrar, apelsinkakor, kanelkakor, chokladkakor med körsbär och vit choklad.

8 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

 1. Den där sista sorten. Måste den nödvändigtvis ställas fram till kreti o pleti? Kan vi inte ta den o nötkakorna o så tar jag med fina hemslöjdspläden jag fick av landstinget i present och en madrass o sen drar vi oss undan till nåt hörn o lu
  Iigger skavfötters o knaprar kakor. Kalasgästerna kan få komma och titta på oss när vi ligger där o sover i KAKs ullens så ser de att det är 50 sorter. Är inte det en bra idè? Jag har inget nobelt skäl att vara dödstrött. Jag bara försöker bli resklar till tisdag

  Comment by Anna Kettner — 2011-06-17 8:32 #

 2. Jag tycker bilderna är så fina! Rena och avskalade. Jag skulle mycket hellre ha en kakbok med såna här bilder än de moderna kakböckerna där de presenterar uppläggningarna med massa fluff och romantiskt skimmer och trams.

  Comment by Linus — 2011-06-17 9:15 #

 3. Så sjukt imponerande! Jag är typ mållös :-)

  Comment by Susanna — 2011-06-17 12:17 #

 4. Vilka smaker! Citron och ingefära får det verkligen att, bokstavligen, vattnas i mun! Och sotarmurrar blir jag väldigt nyfiken på, smak? kryddor? Murriga ser de i alla fall onekligen ut. :)

  Snart målsnöre nu då, sänder styrkedroppar i tankeform, inför nattens sista kakkavlingar!

  /helena

  Comment by enannanhelena — 2011-06-17 22:13 #

 5. Så fantastiskt, vilken underbar syrra du är!

  Comment by helene — 2011-06-17 22:21 #

 6. Jag blir bara mer och mer imponerad, vilken grej du gör för din syrra! Så fint!

  Comment by Linda — 2011-06-18 15:19 #

 7. Hoppas på en lyckad fest, men det kan nog inte bli nåt annat med alla dina fina bidrag. Syrran måste vara jätteglad:) Jag kommer vara i Norge två veckor så det är lite glest med blogg-besök just nu.

  Comment by Cinna — 2011-06-18 19:58 #

 8. Viilken fantastisk syster du är och att du fick ihop alla kakor var något utöver det vanliga. Småsmakade på en nyss och njöt…:) Tack och Kram (har planer på att klona delar av dig in i min syster. Undrar hur man gör bara…;)
  Vänligt tack för allt och för att vi fick äta dem.

  Comment by Lotta Abrahamsson — 2011-06-19 7:59 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^