Hälsningar från ett kök

15 juni 2011 23:42 | 50 sorters kakor, Allmänt, Bakning, Bilder | 5 kommentarer

Ryktet om min död är betydligt överdrivet. Jag står fortfarande upp och bakar kakor. Just nu min favorit, nötkakor. Jag älskar min mandelkvarn! Bara två dagar kvar nu till min systers 50-årskalas på lördag, och jag är ju inte precis nån hemmafru. Jag har ett jobb att sköta, så det här kakbakandet blir rätt mycket nattarbete. Ganska trött är jag. Men 50 sorters kakor ska det bli på lördag.

5 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

 1. Du har min allra största beundran för ditt verk – oavsett om det blir 50 sorter eller inte. Vilket arbete och vilken fin present till sin syster! Jag hoppas att ni får en trevlig fest och att alla gillar dina kakor. Hälsa Anna och övriga i familjen.

  Comment by Kristina Strömberg — 2011-06-16 23:22 #

 2. Det är nästan så jag oroar mig för att nån behörig myndighet ska ställa mig till svars för vårdslöshet med lillasyster. Att du sliter så. Men nötkakor – Å nötkakor! Älskade rara fina systern min. Du är så bra. Bäst!

  Comment by Anna Kettner — 2011-06-17 8:26 #

 3. Jag är numera också ägare till en mandelkvarn, efter min mormor. Men när jag använde den blev det märken i bänkskivan. Lägger du nåt emellan?

  Comment by Åsa Hagelstedt — 2011-06-23 21:18 #

 4. Nej, men det blir inte märken i perstorpsplattan.

  Comment by Kerstin — 2011-06-23 21:50 #

 5. Till Åsa: jag fick också märken i bänkskivan, men lägger en bit av/uppklippt gummislang emellan så går det att få den att sitta kvar utan märken.

  Comment by Kristina Strömberg — 2011-06-25 0:14 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^