Sista sommarfesten på Tuna Backars förskola

14 juni 2011 20:15 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

Stora Klara har bara några veckor kvar till sommarlov, och i augusti börjar hon förskoleklass på Domarringens skola där Viggo går, och där jag gick en gång i tiden. Idag var det sommarfest på dagis och sexåringarna som ska sluta avtackades med ros och diplom. På morgonen var det bara 11 grader varmt och det var grått hela dagen tills det var dags för sommarfesten, men då var det faktiskt litet soligt! Klara var pirrig och stolt!

2 kommentarer

  1. I morgon får morfar i alla fall en sista chans att hämta Klara medan hon är kvar på dagis. Det ska bli roligt!

    Comment by Enn Kokk — 2011-06-14 21:49 #

  2. […] Nu ska det alltså bli av snart. Klara har redan haft ett slags sommaravslutning på sitt dagis, och både mamma och Viggo var med. Mamma tog förstås bilder, och dem kan ni ta del av på Kerstins blogg, här. […]

    Pingback by Enn Kokk » En morfars glädjeämnen — 2011-06-16 17:48 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^