Hur har jag klarat mig utan den här sprutan?

11 juni 2011 19:45 | 50 sorters kakor, Allmänt, Bilder | 1 kommentar

När jag hälsade på Anders och Daniel i Umeå för ett år sedan berättade de att de brukade använda en spruta när de dekorerar kakor och tårtor, och att det var toppen. Alltså en sådan som man har i sjukvården. Anders är sjuksyrra. Jag fick ett starkt habegär efter en sådan spruta, och Anders skickade en till mig. Jag använde den till att spruta glasyr på After Eight-kakorna i förra inlägget. Mycket mindre kladd än med sprits! Tack, snälla, rara Anders!

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. Tack för tipset! Måste kontakta en sjuksyrra!

    Comment by Gila — 2011-06-12 17:50 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^