Förutom att baka jobbar jag rätt mycket i trädgården

6 juni 2011 10:21 | Allmänt, Bilder, Trädgård | Kommentering avstängd

Gräver, rensar och flyttar växter. Bråda dagar. Och här hade Viggo och Klara varsin liten rabatt, men jag grävde upp gräsmattan emellan och gjorde de två rabatterna till en större gemensam. Därefter fyllde jag på med fin jord från komposten. Klara tyckte att det var jättekul att hjälpa till tills hon upptäckte att det fanns DJUR i jorden. Hon är nämligen panikslagen över myror sedan hon råkade sätta sig på ett myrbo på en utflykt. Sedan fick barnen så, och de valde att så allting huller om buller. Vi får se hur det blir. Det kan bli jättelyckat som barnrabatt, men risken är att det blir svårt att se vad som är blommor och ogräs när det inte är räta rader. Bortanför barnens rabatt finns en liten hörna av gräsmattan som får vara äng.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^