Skivkonvolut med paraplyer

28 september 2006 13:09 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur, Lyssnar på | 2 kommentarer

Lunchblogg hemifrån. När jag sitter hemma och jobbar kan jag lyssna på musik riktigt högt utan att det stör någon. Det är så nice. Just nu har jag ju några nya skivor att lyssna på också, som jag fick i födelsedagspresent. Lyssnar på The Concretes In Colour och Hello Saferide som jag fick i present, och Anna Ternheims Separation Road, som Bo köpte igår. Nedladdning och MP3-spelare i all ära, men det är en särskild känsla att hålla ett skivkonvolut i sin hand och att bläddra i häftet. Jag funderar på om nedladdningen har gjort att artisterna och skivbolagen anstränger sig extra att förpacka skivorna så att de verkligen ger ett mervärde.

På baksidan av häftet till Hello Saferide-skivan finns en snygg bild med paraplyer. Kommer att tänka på ett annat konvolut med paraply som jag gillar, det till Jimmy Smiths Bashin’. Började leta efter den skivan, men kom på att den har ju Mathias lånat sedan i våras någon gång. Hittade bild på nätet istället. Undrar varför jag gillar paraplybilder så mycket? Det kanske har att göra med min något romantiska föreställning om regnväder.

hello saferide

jimmy_smith

2 kommentarer

  1. Jag tror att The Concretes är vårt första kända band som vi båda gillar…

    Comment by Hull — 2006-09-28 17:44 #

  2. anna, tackotack! :)la dolce vita, thank you very much~!annika, aazaaah (fast utan pricken!) eller hur?!rachel, summer love indeed. i love to watch them, the two of them. and how their love is growing, day by day.ariane, oh i wish! even though i might be going to eckenforde. but for a shorter weekend. would have been fun to make it an international meeting aswell…yaelian, ja det ar du! harligt! hur lange stannar du?ilse, sorry to hear, but hopefully you have friends instead? would be very nice to meet. one day, i am already longing to go to the netherlands again.

    Comment by Irma — 2014-08-24 11:50 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^