Två femtedelar av 50 kaksorter bakade

6 juni 2011 10:21 | 50 sorters kakor, Allmänt, Ätbart, Bakning, Bilder | 2 kommentarer

Jag presenterar 10 kaksorter i taget. Här är nästa 10: brysselkex, citronkakor med blått vallmofrö, wienerstänger, nötchokladrutor, bruna bröd, rosa sockerknappar, vaniljhorn, jitterbuggare, sega solrossnittar, minttoppar.

2 kommentarer

  1. Vaniljhorn!!!!

    Comment by Ann Christin Sandlund — 2011-06-06 20:29 #

  2. Underbart att se dina fortsatta bakunderverk! Åh, wienerstänger, de hade alltid svärmor på sitt kaffebord! Jag visste inte att de hette jitterbuggare, men dem minns jag från min barndom, min mamma bakade dem, såå goda!

    /helena

    Comment by enannanhelena — 2011-06-07 9:38 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^