Mockarutor
225 g smör
3 ägg
4,5 dl strösocker
3 tsk vaniljsocker
2 msk kakao
6 dl vetemjöl
4,5 tsk bakpulver
2 dl mjölk
Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt de torra ingredienserna omväxlande med mjölk och smör. Häll smeten i en smord och bröad långpanna. Grädda i nedre delen av ugnen i 175° ca 15 minuter. Låt kakan svalna.
Glasyr:
115 g smör
6 msk kallt kaffe
3 msk kakao
3 tsk vaniljsocker
5 dl florsocker
Garnering: kokosflingor
Smält smöret. Tillsätt övriga ingredienser under omrörning. Bred ut glasyren på kakan. Strö på rikligt med kokos. Skär kakan i 30 bitar.
WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds.
Valid XHTML och CSS. ^Topp^