Fläskfilé- och ädelostgryta

Det är en förvanskning av en rätt som Erik brukade bjuda på i korridoren på Arken för många många år sedan. Jag tror att receptet kom från hans mamma Karin. Då tror jag att det var fläskfilé, gorgonzola, lök och grädde. Så här gör jag den nu.

1 fläskfilé
1 gul lök
125 g kvibille gräddädelost
1 burk lätt-creme fraiche
1 buljongtärning
broccolibuketter
peppar
ev. vatten att späda med

Skiva fläskfilén och hacka löken. Stek i en gryta. Häll på creme fraiche, buljongtärningen, osten söndersmulad, peppar och broccolin. Puttra tills broccolin är lagom mjuk. Späd med vatten om det behövs. Servera med ris.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^