Om nattlinnevanor och andra vanor

7 augusti 2009 10:54 | Allmänt, Bilder | 3 kommentarer

Kerstin, du är så slö!, sa Lisa till mig när vi pratade i telefonen vid lunchtid häromdagen. Detta med anledning av det faktum att jag sa att jag inte hade duschat och klätt på mig än. Men bara för att jag ofta glider omkring i nattlinne till mitt på dagen när jag är ledig betyder inte det att jag är oföretagsam. Jag ger barnen frukost och leker med dem, fixar i tvättstugan, städar och ordnar med saker medan jag lyssnar på P1. Kanske bakar något, och för all del slöar emellanåt också och dricker te på altanen. Ibland springer jag snabbt ut till brevlådan barfota och i nattlinne för att hämta tidningen. Tänker att det är nog ingen som hinner se mig.

När jag så småningom tar ett bad och klär på mig är det ofta någon kompis som kommer och fikar på altanen. Jag älskar livet på altanen. Där håller jag hov. Jag är kung av kakorna. Framåt kvällen kan jag orka göra ett ryck i trädgården några timmar. Och en av de bästa sakerna med att barnen har sommarlov är att vi inte måste gå upp tidigt på morgonen. Det är så mysigt att ligga i soffan på kvällen och se på film med barnen.

Och nu? Ja, jag har fortfarande nattlinne så klart. Har plockat med diskmaskinen, sorterat tvätt och ska strax baka fjärilskakor med Klara. I nattlinne.

DSC06990

3 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Jag tänker så här, jag får så mycket gjort alla andra dagar och veckor så när jag är ledig måste jag få vara slö. Jag älskar det.

  Comment by Helene — 2009-08-07 11:44 #

 2. Himla gulligt kort på dig!

  //P

  Comment by Paula — 2009-08-07 17:26 #

 3. Queen of cookies?

  Comment by Bo — 2009-08-07 19:00 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^