En bra bild av hur trött jag är

3 juli 2011 21:23 | Allmänt, Ätbart, Bilder | 3 kommentarer

Kvart i fyra gick jag upp i morse i min brorsas lägenhet i Stockholm, där jag sov för att hinna med tidiga färjan till Gotland. Trött, trött har jag varit hela dagen, men hunnit installera mig i lägenheten som jag och mina kollegor ska bo i den här veckan. Vi bor centralt och bra på Södra kyrkogatan, alldeles nära Metodistkyrkan där vi ska ha våra seminarier. Kallt, och med regnet hängande i luften, var det på kvällen när vi lyssnade på Gustav Fridolin och Åsa Romson. Efteråt blev det hämtmat från Surfers, som ligger alldeles under vår lägenhet, framför Engelska antikrundan. Mer än så orkar inte jag just nu. Jag vill nog snart gå och lägga mig i min våningssäng och sova. Imorgon blir säkert en piggare dag.

3 kommentarer

  1. Gissar att du har fullt upp när du är där, men får ni tid för en utflykt och det börjar klia i loppisfingrarna så kan jag tipsa om att Designhörnan i Södertälje har öppnat en filial i Kräklingbo under sommaren. ;)

    Comment by Linda — 2011-07-04 16:00 #

  2. Hej! jag kikar in igen o hoppas att jag inte blir tjatig.. receptet på chokladtårtan är det till en braspanna eller mindre typ av form???

    mvh//Lena

    Comment by Lena — 2011-07-07 14:33 #

  3. Den är till en vanlig rund form med löstagbar kant.

    Comment by Kerstin — 2011-07-07 17:38 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^